Potenco

Onze vissie
Onze visie is dat: Iedereen uniek is en recht heeft op een waardevolle plek in de samenleving. Iedereen een kans op werk verdient, ook als dit op het eerste gezicht niet mogelijk is. Persoonlijke coaching bij draagt aan een duurzame arbeidsrelatie. Uitval voorkomen beter is dan genezen.
Onze missie
Onze missie is om werkzoekenden en werkgevers in een optimale, perfect passende samenwerking aan elkaar te koppelen. Dat betekent een werkplek die past bij de talenten en mogelijkheden van de werkzoekende. Een werkgever die daardoor kan rekenen op gemotiveerde en betrouwbare werknemers die zijn bedrijf verrijken. Op basis hiervan mensen langere tijd aan het werk houden en daarmee de kans te bieden op persoonlijke en economische groei.
Onze Passie
Wij doen ons werk vanuit passie voor mens en werk. Ieder mens heeft talenten en mogelijkheden. Daar zoeken wij graag een passende baan bij.
Onze Kracht
Vanuit mogelijkheden denken; dat geeft ons kracht. En als wij samen de krachten bundelen, zijn er geweldige resultaten te behalen. Daarom betrekken wij in onze coaching ook de omgeving van de cliënt.
Betrouwbaar
Met Potenco haalt u een betrouwbare partner in huis. Wij doen wat wij beloven. Wij beloven geen gouden bergen, maar wel een gedegen coaching met realistische doelen.
Persoonlijk
Onze coaching is persoonlijk en wordt voor iedere cliënt op maat gemaakt. Wij zijn betrokken; een cliënt is voor ons geen nummer, maar een mens met talenten en mogelijkheden. Door ons persoonlijk contact met werkgevers en opdrachtgevers weten wij goed wat er gevraagd wordt en hoe wij daar op in kunnen spelen. Wij houden de communicatielijnen kort.
Duurzaam
Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Wij gaan niet voor snelle scores op de korte termijn, maar voor duurzame resultaten op de lange termijn.
Vakkundig
Met onze jarenlange ervaring zijn wij een goede partner voor zowel werkgevers, opdrachtgevers als cliënten. Onze gedegen kennis over wet- en regelgeving is up-to-date. Potenco heeft consulenten in dienst die erkende jobcoaches zijn.

Potenco B.V.

Oostzeedijk 276

3063 CA Rotterdam

T 010 - 44 12 233

E info@potenco.nl

Gespreksruimte

Amsterdam:

Laarderhoogtweg 51

1101 EB Amsterdam (Zuidoost)


Gespreksruimte

Leiden:

Kanaalpark 140

2321 JV Leiden

Gespreksruimte

Barendrecht:

Bijdorp-Oost 5

2992 LA Barendrecht


Gespreksruimte

Den Haag:

Laan Copes van Cattenburch 80

2585 GD Den Haag

Gespreksruimte

Oud-Beijerland:

Laurens Jzn. Costerstraat 15 a

3281 LH Oud-Beijerland